Wandelen bij ons

Een aantal collega’s van Schuiteman Accountants wilde graag de vierdaagse gaan wandelen waardoor het idee ontstond samen te gaan wandelen om de doodeenvoudige reden dat je dan niet alleen hoefde te trainen. En zoals het vaak gaat kwamen ze al wandelend op het idee om een wandelclub te starten. Zo ontstond St. Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten. Wanneer je dan een officiële wandelclub bent, moet je ook een echte tocht organiseren vonden ze. Zo geschiede en die wandeltocht is het jaarlijkse Wandelfestijn in mei geworden.

Alle wandelaars die regelmatig een wandeling willen maken zijn bij ons van harte welkom. Of u nu korte of lange afstanden wilt lopen, wel of geen 4-daagse wilt lopen, u bent van harte welkom om enkele proeftochten met ons te lopen.

Regelmatig gaan wij op zaterdag met een groep wandelaars naar een georganiseerde tocht. De zaterdagtochten beginnen in ons seizoen met 15 km en in de loop van het seizoen worden deze opgebouwd naar 40 km. Hierbij volgen wij een schema wat als oefening kan dienen voor mensen die de 4-daagse willen lopen. Maar wilt u gewoon steeds 15 of 20 km lopen en niet voor een 4-daagse oefenen dan kan dat uiteraard ook. Iedere week wordt er op maandagavond een tocht van ongeveer 10 kilometer gelopen.

Op donderdagmiddag is er voor de wandelaars die het iets rustiger aan willen doen ook wekelijks een tocht te lopen van ongeveer 10 km. Er wordt dan een klompenpad of andere tocht in de omgeving gelopen.