Loading

wait a moment

Verslag Wandelfestijn 20 mei 2017

Wandelaars Schuiteman Accountants Wandelfestijn bereiken de top!

 

Afgelopen zaterdag 20 mei vond het 13e Schuiteman Accountants Wandelfestijn plaats vanuit onze startlocatie Kerkelijk Centrum Bethabara te Voorthuizen.

Van hieruit waren bepijlde wandeltochten uitgezet van  5, 10, 15, 25, 30 en 40 km. Ondanks de vele wandelactiviteiten in de nabije omgeving was de opkomst weer geweldig, 600 wandelaars hadden weer de moeite genomen om hun wandelschoenen aan te trekken en aan ons Wandelfestijn deel te nemen, bedankt hiervoor! Met name de 25 km was veel belangstelling voor, ook de 5 km werd door veel enthousiaste kinderen uitgelopen, proficiat goed gedaan! De zon liet zich geregeld zien, we hebben het op een klein buitje na helemaal droog gehouden, kortom perfect wandelweer.

Dit jaar waren er weer geheel nieuwe routes uitgezet, dit keer richting Kootwijkerbroek. Hoogtepunt van de 4 lange afstand routes was de beklimming van de ‘Hoogste berg van Barneveld’ de vuilnisbelt van Vink,

wat een leuke reacties hebben wij hierop gekregen en wat een prachtig uitzicht hadden de wandelaars.

Onderweg waren er weer verschillende rustlocaties ingericht, veelal op het boerenerf. Voor een heerlijke stoel of bank om even uit te blazen, een lekker bakje soep of een van onze andere versnaperingen aangeboden door onze enthousiaste vrijwilligers kon u hier terecht. En zoals van ons gewend kreeg u ook nog een appeltje voor de dorst mee voor onderweg. Zoals gebruikelijk gaat de opbrengst weer naar een regionaal goed doel. Dit jaar is gekozen voor De Klup uit Barneveld, een stichting met vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en Gezinshuis De Schaapskooi uit Voorthuizen, een kleinschalige woonomgeving voor kinderen die niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien. Bij de finish zagen we alleen maar blijde gezichten, kregen we volop complimenten over de goede organisatie en werd er ijs geschept, koud drinken geschonken en kreeg iedere wandelaar bij het afmelden hun welverdiende doosje eieren en kon men een mooie medaille uitzoeken als herinnering. Tevens werd er dit jaar een overheerlijke pannenkoek aangeboden door Van Duinkerken Sport. Met een goed gevoel kijken wij terug op een geslaagde dag en zien wij u graag terug op 2 juni  2018. Wij zorgen weer voor mooie routes en goede verzorging! Tot dan…..