Loading

wait a moment

Verslag Wandelfestijn 2016

28 mei 2016 Schuiteman Accountants Wandelfestijn

En dan is het zover, na maanden van voorbereiden de 12e editie van het Schuiteman Accountants Wandelfestijn. Bijna alle vrijwilligers van de wandelclub waren vroeg uit de veren om hun steentje bij te dragen aan een veelbelovende mooie dag.
Zoals elk jaar van ons gewend liepen we ook deze dag voor een regionaal goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor Gezinshuis Bethesda uit Kootwijkerbroek en voor Zorgorganisatie Norschoten uit Barneveld.
De hele dag heerste er een ontspannen sfeer op de startlocatie, Kerkelijk centrum Bethabara in Voorthuizen. Na een drukke start liepen de inschrijvingen de gehele dag lekker door. De zon liet zich geregeld zien, we hebben het op een bui na helemaal droog gehouden, kortom perfect wandelweer.

Niet alleen de deelnemers maar ook de vrijwilligers op de rustlocaties hebben enorm genoten. Veel complimenten ontvangen over de mooie routes en de goede organisatie. Men genoot ervan om even te kunnen zitten en te genieten van de koffie met koek, frisdrank of de soep die door de vrijwilligers vriendelijk aangeboden werd. Met een appeltje op zak werd de tocht weer vervolgd. Veel kinderen kwamen enthousiast terug en wilden graag volgend jaar weer meelopen!
De tocht liep dit jaar via het Johannabos rond het Zeumersegat richting het Paradijs in Barneveld en via Terschuur weer richting Voorthuizen. Was geschikt voor alle doelgroepen of je nu voor het eerst ging wandelen of je had al wat kilometers in de benen er was voor iedereen wel een geschikte afstand. Zelfs al een route van 5 kilometer ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, hier was dan ook veel belangstelling voor. Verder konden de wandelaars kiezen tussen 10, 15, 25, 30 en de 40 km.

Bij de finish zagen we alleen maar blijde gezichten, er werd ijs geschept, koud drinken geschonken en bij het afmelden kreeg iedere wandelaar een doosje eieren en kon een mooie medaille uitzoeken als herinnering. Wij als organisatie konden aan het einde van de dag, moe maar voldaan terugkijken op een geslaagde dag. En willen alle 650 deelnemers dan ook bedanken voor hun deelname, wat een geweldige opkomst! Graag zien we iedereen volgend jaar weer verschijnen bij de START op 20 mei 2017 , wij zorgen weer voor goede verzorging en mooie routes ! Vrolijke wandelgroet en tot volgend jaar! Stichting Schuiteman Wandelactiviteiten, Alie