Home » Goede Doelen 2015

Goede Doelen 2015

 

Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten organiseert jaarlijks een wandelfestijn  om regionale goede doelen een hart onder de riem te kunnen steken. Jaarlijks worden er één of twee hoofddoelen uitgekozen die ook tijdens het wandelfestijn aanwezig zijn.  Naast deze hoofddoelen wordt er ook ieder jaar iets gegeven aan subdoelen als de middelen dit toelaten.

In 2015 is het hoofddoel waarvoor gelopen word de  Toon Hermans Salon  in Barneveld .

 

Een Toon Hermans Salon biedt ruimte aan mensen met kanker en hun naasten, een ruimte waar men elkaar kan ontmoeten, waar mensen zijn met een luisterend oor. Naast een luisterend oor wil de Toon Hermans Salon gevarieerde activiteiten organiseren; van doe-activiteiten, workshops, lezingen tot muziekavonden. Op deze avonden staat het leven centraal, niet de ziekte.

Met de ontwikkeling van deze salon kunnen we steunen op ervaringen van bestaande Toon Hermans Huizen. In Barneveld hebben we gekozen voor een salonmodel, duidelijk kleiner dan een huis. We willen het rustig opbouwen en kunnen waarmaken wat we beloven.

Toon Hermans droeg de “Open huizen voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden” een warm hart toe!. Toon bezat zelf een prachtig talent om mensen in het hart te raken. Zijn optredens en liedjes; gedichten over het leven van alledag kunnen mensen nog steeds ontroeren en ondersteunen in moeilijke momenten.

 

 http://www.toonhermanssalonbarneveld.nl/