Loading

wait a moment

Aanmelding Wandelfestijn

LET OP! Vooraanmelden is NIET verplicht, maar kan wel handig zijn.

Het 15e Schuiteman Accountants Wandelfestijn zal op 18 Mei 2019  plaatsvinden. Ook dit jaar zal de gehele opbrengst ten goede komen aan een regionaal goed doel.De gebruikelijke attentie aan het einde van de tocht zal zeker niet ontbreken.

Als u zich via onderstaand formulier aanmeld bent u zeker van een attentie. U ontvangt  dan een bevestiging en kunt zich op de dag van het wandelfestijn aanmelden bij de voorinschrijving om te betalen. Wilt u opgehaald worden op Station Noord in Barneveld dan is dit mogelijk. Vul dan op onderstaand formulier de tijd in dat u afgehaald wil worden bij het station en vul in ieder geval uw telefoonnummer in, zodat wij u kunnen bereiken bij calamiteiten. Komt u met een grote groep (bus) laat het ons dan indien mogelijk ook even van tevoren weten, dan kunnen wij een geschikte parkeerplaats voor u reserveren. Parkeren is overigens in heel Voorthuizen gratis.

Fieldset

 

Verificatie (tegen spam) Als het niet lukt om te verzenden kijkt u dan even of u wel alle verplichte velden (met een*) heeft ingevuld.